Chtěli byste vlastnit v Chorvatsku luxusní apartmán na exkluzivním místě s garantovaným výnosem z pronájmu?

Pokud jedete na dovolenou do Chorvatska, můžete spojit příjemné s užitečným a prohlédnout si naši mimořádnou nabídku. Prohlídku Vám rádi zajistíme.

Nový, moderní komplex luxusních apartmánů ve středomořském stylu se nachází u Zadaru cca 200 m od krásné přírodní pláže. Komplex se skládá ze 187 apartmánů s výhledem na moře. Jsou zde 4 typy apartmánů velikosti 50 m2, 75 m2, 100 m2 a 135 m2. Pokoje jsou prostorné, mají panoramatická okna a velkorysé terasy. Apartmány jsou plně zařízené, včetně nábytku, osvětlení, vybavení koupelen. Kuchyně jsou kompletně zařízené včetně spotřebičů, nádobí, příborů apod. K apartmánům jsou sklepní prostory a v komplexu jsou podzemní garáže.
Vše je zde připravené k nastěhování a okamžitému využití. V komplexu je bazén a v bezprostřední blízkosti celá řada dalších atrakcí a služeb, např. restaurace, bar, masáže, bazén s vyhřívanou vodou, finská sauna, turecká koupel, fitness, dětské hřiště a další. Tyto apartmány postavil a a provozuje největší rakouský hotelový řetězec. Apartmány je možné zpětně pronajmout. Dle typu pronájmu až 6% výnos.