Sny mohou mít různou podobu...

Skoro každý z nás někdy snil o tom vlastnit dům u moře… Ta možnost trávit několik měsíců v roce na terase s výhledem na úchvatně křišťálové moře, nedotčenou přírodu a nádherný západ slunce, je dnes snazší. Vlastnit dům, který leží jen pár metrů od pláže, už není výsadou jen těch nejbohatších.

Pořídit si nemovitost v zahraniční je opravdu snadné...

Trh s nemovitostmi má v různých zemích svá specifika a zákonitosti a bez bližšího seznámení se můžete vystavit poměrně velkému riziku. Nicméně každý se musí neustále vypořádávat s riziky. Nejjednodušším způsobem je delegovat práci na někoho zkušenějšího a tak ušetřit čas i finance:-)

Všechno nechte na partnerovi, na kterého se můžete spolehnout...

Češi se mnohdy vyznačují určitou ostražitostí a skepsí… Velmi pečlivě zvažují, komu budou nebo nebudou důvěřovat. Většina z nich by jistě ocenila partnera, který by jim nabídl onu nedosažitelnou “bezstarostnost”...:-)

Nejen během práce či podnikání, ale především ve chvíli, kdy si chtějí plnit své sny.

Prodáváme „úsměvy“

S námi se nemusíte strachovat a všechny nejistoty ohledně neznalosti tamního jazyka nebo práva dané země, se zkrátka rozplynou. Jako odborníci na danou problematiku spolupracujeme s dalšími experty a společně pro Vás zajistíme úspěšné uzavření transakce.

Naším cílem je, abyste se od počátku cítili co nejkomfortněji. Samozřejmostí je poskytnutí veškerých informací, které budete potřebovat proto, abyste se mohli definitivně rozhodnout. Čas nehraje roli. 

Záměr poskytovat služby vedoucí ke klidu potvrzuje jedna z mnoha referencí našich klientů:

“Na počátku jsem kontaktoval několik realitních kanceláři v ČR (cca 5). Po několika týdnech korespondencí s těmito kancelářemi a přístupem ke klientovi jsem nemovitost vyhledal ve Španělsku prostřednictvím ALEXANDRIA REAL. S přístupem AR jsem byl spokojen a koupě nemovitosti proběhla v pořádku”, svěřuje se Jan Tokoš, majitel vily ve Španělsku.

Jakmile naleznete Vaši vysněnou nemovitost, budeme usilovně pracovat na tom, aby byl obchod uzavřen co nejdříve. Vaše spokojenost, bezpečnost a bezstarostnost jsou našimi prioritami a Vy se pak můžete soustředit jen na to podstatné - jak rychle si dokážete sbalit svá zavazadla:-) 

Prohlédněte si náš seznam nemovitostí. V případě, že Vás naše stávající nabídka nezaujala, neváhejte nás kontaktovat nebo vyplňte náš poptávkový formulář.

Vaše Alexandria Real